Zondag 25 juni 2017

De inschrijving is inmiddels geopend en je kunt je weer inschrijven voor onze zwemtocht de we organiseren op zondag 25 juni in de Oude IJssel nabij Ulft. Helaas moesten we vorig jaar op het laatste moment de tocht afgelasten ten gevolge van een zeer overvloedige regenval waardoor de stroming te sterk was en ook veel takken, stokken en ander materiaal dat op de oevers lag werd meegenomen.

Uiteraard hebben we iedereen zijn inschrijfgeld weer teruggestort. Helaas hebben wij wel flinke kosten moeten maken, iets dat ons niet nog een keer moet overkomen. We hebben daarom dit jaar een voorwaarde opgenomen waarin we in het voorkomende geval van restitutie door het afgelasten van het evenement door overmacht, we 5 euro inhouden van het inschrijfbedrag om onze organisatie kosten te kunnen dekken. Dit met uitzondering van deelnemers onder de 12 jaar.

Maar genoeg daarover; we gaan ook dit jaar weer met alle energie een mooi zwemevenement voor u organiseren en rekenen op prachtig weer, mooi water en een goede sfeer.  Graag tot 25 juni in Ulft

>>inschrijven

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×